Η Εταιρεία

Η εταιρεία Karmeli ιδρύθηκε το 1960 από τον Θεοφάνη Καρίμαλη καταγώμενο από οικογένεια μελισσοκόμων της Ικαρίας,ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στο Παγκράτι πουλώντας λιανική μέλι και άλλα είδη τροφίμων. 
 
Στην συνέχεια λόγο της καλής πορείας του προϊόντος φτιάχτηκε στην περιοχή του Βύρωνα η πρώτη μονάδα τυποποίησης συσκευασίας μελιού και λοιπών προϊόντων.
Εν συνεχεία το 1996 λόγο των αυξημένων αναγκών πλέον της εταιρείας κατασκευάστηκε το κτίριο [συσκευαστήριο/γραφεία] στην οδό Αγ.Δημητρίου 150 Αγ.Μαρίνας-Κορωπί που σήμερα στεγάζεται η έδρα της επιχείρησης. 
 
Η εταιρία Karmeli λειτουργούσε από πάντα και λειτουργεί ακόμα και σήμερα σαν οικογενειακή επιχείρηση.Το 2002 η επιχείρηση από ατομική έγινε Ο.Ε. ύστερα από την αποχώρηση από την ζωή του ιδρυτή Θεοφάνη Καρίμαλη.Την διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβαν τα παιδιά του η Ευτυχία Καρίμαλη και ο Νικόλαος Καρίμαλης.

Η κύρια ενασχόληση της εταιρείας μας είναι το μέλι και οτιδήποτε κινείται γύρω από αυτό π.χ βασιλικός πολτός,γύρη,κυρήθρα,κ.λ.π επίσης ασχολούμαστε και με την συσκευασία γλυκών κουταλιού. 
 
Το πελατολόγιο της εταιρείας μας κυμαινεται από μικρές ως και επώνυμες μεγάλες επιχειρήσεις γνωστές στο ευρύ κοινό ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω: Σκλαβενίτης S/M ,Ζαχαροπλαστεία Fresh,O.K Anytime Markets κ.λ.π. Μια ακόμα δραστηριότητα της Karmeli είναι να αναλαμβάνει δουλειές φασόν για διάφορες άλλες επιχειρήσεις. 
 
Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεργασία και η επέκταση της με όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις ,πάντα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της και την υποστήριξη του ελληνικού μελιού και της ελληνικής μελισσοκομίας.